Otthon Melege Magazin

Otthon Melege - hőszigetelés, nyilászáró csere, megújuló energia

COP Rendszertechnika Kft. – hőszivattyús rendszerek forgalmazása, tervezése, telepítése

 

cop_rendszertechnika_1300x975_2.jpgA COP Rendszertechnika Kft. 2009-ben indult családi vállalkozásként a Mitsubishi Electric levegő-víz hőszivattyúk magyarországi forgalmazójaként. Mára – folyamatosan bővítve termékeiket és szolgáltatásaik körét – a cég piacvezetővé nőtte ki magát a megújuló megoldások értékesítése és kapcsolódó szolgáltatásai terén.

Bemutatkozik a COP Rendszertechnika Kft.

Cégünk megújuló energiát hasznosító épületgépészeti megoldásokat nyújt mind lakossági, mind az ipari szegmens számára. Telepített rendszereink teljesítménye több, mint 14.000 kW, napelemes-, szellőztető- és klímás megoldásainkkal együtt pedig már az 1000-et meghaladja referenciáink száma.

Levegő-víz hőszivattyús rendszereink kiemelkedő teljesítményt garantálnak, köszönhetően az általunk forgalmazott Mitsubishi Electric készülékek kiemelkedő minőségének. A felhasználói igények és a környezettudatosság erősödését követve a japán gyártó folyamatosan fejleszti Mitsubishi Zubadan hőszivattyúit, amely révén a piacon egyedülálló terméket kínálunk a gazdaságos fűtés és hűtés iránt érdeklődőknek.
Szintén ezekhez az igényekhez kapcsolódik a pollenmentes, friss levegő biztosítása, amelyre a Mitsubishi Lossnay szellőztetőrendszer tökéletes megoldást nyújt. E két termékcsalád együttesen lefedi a költséghatékony és kellemes klímájú otthonnal szemben támasztott elvárásokat.
A teljes rezsinullázás jegyében a hőszivattyú és napelemes rendszer együttes telepítését is vállaljuk.

E kiváló minőségű termékek forgalmazása mellett a rendszerek testreszabásával, kiépítésével garantáljuk a „Mindent egy kézből” elv megvalósulását, melynek köszönhetően egyedi megoldásokat kínálunk a legkülönbözőbb igényekre, legyen szó kisebb lakásról vagy akár nagyobb területű létesítményről. A napjainkban különösen kedvelt, felületfűtéssel (padló-, mennyezetfűtés/hűtés) kombinált belső terek épületgépészeti kialakításával egy különleges, hiánypótló szolgáltatást nyújtunk a hazai piacon. A tervezéstől egészen a beüzemelésig, illetve a karbantartásig garantáljuk a komplett folyamat koordinálását, megvalósítását. Emellett a megrendelők számára biztosítjuk a kiterjesztett termék- és szolgáltatásgaranciát. Gépész- és beüzemelő kollégáink külső-, illetve belső workshopok révén folyamatosan képezik magukat a legfrissebb gépészeti és tervezési trendeket illetően.

Jelenleg folyamatosan elérhetőek újdonságaink, áraink webes platformjainkon. Így tervezéssel, beüzemeléssel, árajánlattal/kalkulációval kapcsolatban az ecodan24.hu oldalon; míg termékeinket és szettjeinket az ecodanshop.hu oldalon tekinthetik meg az érdeklődők.

Elérhetőségek

COP Rendszertechnika Kft. 

Mitsubishi Electric Zubadan/Ecodan hőszivattyús rendszerek magyarországi forgalmazása, tervezése, telepítése.

2011 Budakalász, József Attila u. 75.
Tel: +36 1 353 9375
E-mail: info@hoszivattyuszakerto.hu
Web: ecodan24.hu, ecodanshop.hu, zubadan.info.hu, rezsifelejto.hu

IGÉNYELJEN KAMATMENTES HITELT HŐSZIVATTYÚ RENDSZER TELEPÍTÉSÉRE!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthon-melege.blog.hu/api/trackback/id/tr9013671532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Otthon Melege Magazin

Magazin és tanácsadás, kamatmentes hitel ingatlan korszerűsítésre

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása