Otthon Melege Magazin

Otthon Melege - hőszigetelés, nyilászáró csere, megújuló energia

Nyílászárók utólagos szigetelése

5508692074_de478e42a8_z.jpg

A nyílászárók szigetelésére többféle lehetőség kínálkozik:

A legegyszerűbb a PURFIX néven forgalomba hozott szigetelőanyag, amely az egyik oldalán ragasztószalaggal ellátott szivacs-csík. Ezt kell felragasztani az ablakszárny tokkal érintkező felületére. Ez egy olcsó megoldás, viszont általában évente cserélni szükséges, és a nagyobb rések tömítésére nem alkalmas. Előnye, hogy percek alatt elvégezhető a szigetelőcsík felrakása, és a portalanítási eszközökön kívül semmilyen más szerszámot nem igényel.

Egy másik lehetőség, az egyszerűen felragasztható öntapadós gumicsík, amely nagy rugalmasságú, és különböző profilban és méretekben kapható. Az előbbivel szemben nagy előnye, hogy több évig is megőrzi rugalmasságát, valamint az, hogy a különböző méretű rések a különböző méretű gumiprofilokkal jól tömíthetők. Arra, hogyan állapítsuk meg, mekkora méretű a rés az ablak tokja és a szárny között, az alábbi egyszerű módszert javasoljuk: tegyünk egy kis gyurmadarabot a leendő szigetelőanyag helyére, és zárjuk be az ablakot. Amikor ismét kinyitjuk, az összenyomódott gyurmán lemérhetjük, hogy mekkora a rés.

Érdemes ezt a mérést az ablak több pontján is elvégezni, mert a vetemedések miatt többféle hézagméret alakulhat ki. Ennek a méretnek megfelelően válasszuk ki a szigetelőanyag profilját.

A Magyar Energia Brigádok (www.energiaklub.hu) csoportjai utólagos nyílászáró szigeteléssel hívják fel a lakosság figyelmét az
energiatakarékosság anyagi és környezeti előnyeire. Elsősorban rászorulók, nagycsaládosok és nyugdíjasok lakásának szigetelésével próbálnak segíteni életkörülményeiken, de minden érdeklődő lakásába szeretnék eljuttatni gyakorlati segítségüket. A program célja, hogy minél kevesebb energiafelhasználással a családok ugyanolyan színvonalon élhessenek.

IGÉNYELJEN KAMATMENTES HITELT NYÍLÁSZÁRÓCSERÉRE!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthon-melege.blog.hu/api/trackback/id/tr8313826140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Josef Lewis · https://progresivefunding.wordpress.com 2018.05.10. 20:15:43

Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

.//.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.25. 17:45:25

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/

Otthon Melege Magazin

Magazin és tanácsadás, kamatmentes hitel ingatlan korszerűsítésre

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása