Otthon Melege Magazin

Otthon Melege - hőszigetelés, nyilászáró csere, megújuló energia

Kőburkolatok otthonunkban

kepkivagas_4.JPG

A fali kőburkolatok bármely enteriőrnek egyediséget kölcsönöznek. Természetes atmoszférát teremtenek akár csak egy falon, akár az egész belső térben alkalmazzuk őket.

A kő sokoldalú anyag, a természetes kőburkolat használata pedig egyidős az emberi civilizációval. Már az ókori görögök és a rómaiak is használták a követ, mint építő-, és természetes burkolóanyagot, amivel manapság a XXI. századi ember teremt otthonos, bensőséges hangulatot környezetében. Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használták.

Ma már nem csak a gránit és a márvány az egyeduralkodó, mindinkább keresettekké válnak a különleges anyagok, színárnyalatok, újabb típusok: mészkő, travertin, homokkő, kvarcit, gneisz, riolit.
Új lehetőségeket teremtve ezáltal az építkezők, kivitelezők számára. A vágott kőburkolat ugyanúgy illik a letisztult formavilághoz, karakteres épülethez, vagy a klasszikus stílushoz, mint a minimálhoz.

jj.JPG

A kő alkalmazásával számos egyedi színnel és textúrával gazdagítjuk környezetünket bel-, és kültéren egyaránt. Napjainkban úgy tűnik, újra felfedeztük a kőből készült homlokzat-, padló-, és falburkolatok szépségét, eleganciáját. A különböző stílusok és anyagok kombinációja egyedi szépségű és hangulatú terek kialakítására nyújt lehetőséget.

Egy kis kreativitás és ötletelés, s az udvar is megújulhat. Tipegőkkel, sziklakerttel, egyedi szegélykövek beépítésével, kő lépcsők, teraszok kialalkításával válhatnak külső terei is szemet lelket gyönyörködtetővé.

Felületi megmunkálás szerint a vágott kőburkolat lehet: csiszolt, kefélt, stokkolt, homokfújt, antikolt, amely más és más hatást eredményez egyazon kőtípus esetén is. Az oldalon található valamennyi beltéri vágott kő lap fagyálló, csúszásálló és kopásálló kőburkolat.
 

IGÉNYELJEN KAMATMENTES HITELT LAKÁSA FELÚJÍTÁSÁRA!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthon-melege.blog.hu/api/trackback/id/tr5613622968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Otthon Melege Magazin

Magazin és tanácsadás, kamatmentes hitel ingatlan korszerűsítésre

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása