Otthon Melege Magazin

Otthon Melege - hőszigetelés, nyilászáró csere, megújuló energia

Személyi kölcsön ingatlanfelújításra is

6629107607_82a643b037_b.jpg

Mivel a személyi hitelek mögött nincsen ingatlanfedezet, ezért a maximálisan nyújtható hitelösszeget kizárólag az igénylő jövedelmi helyzete határozza meg, mivel ez a hitel visszafizetésének legfőbb biztosítéka. Emiatt a jövedelemvizsgálat némileg szigorúbb is, mint jelzáloghitelek esetén, s kisebb a felvehető összeg is.

A jövedelmi helyzet vizsgálata során a bankok nemcsak a leendő adós igazolható keresetét, munkaviszonyát ellenőrzik, hanem a rendszeres kiadásokat is figyelembe veszik.

Egy korábbi, meglévő hiteltörlesztés csökkenti a személyi hitel törlesztésére fordítható szabad jövedelmet. A bankok meghatározzák, hogy az adós leendő és már meglévő kölcsöneinek törlesztő részlete nettó fizetésének hány százalékát tehetik ki, s ennek megfelelően állapítják meg a nyújtható összeget.

Míg néhány évvel ezelőtt az ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsönök viszonylag magas – 18-24% – körüli kamatszinten mozogtak, addigra napjainkban már akár a szabad felhasználású jelzálog hitelekéhez hasonló kamat mellett igényelhető ezt a típusú hitel is.

A banki hirdetmények alapján a személyi kölcsönök sztenderd kamata jellemzően 13-18% közötti, de jelentős mértékű kamatkedvezmény érvényesíthető abban az esetben, ha az igénylő jövedelme az adott pénzintézetnél vezetett bankszámlára érkezik, vagy vállalja, hogy a jövőben a hitelnyújtó banknál vezetett számlára érkezteti jövedelemét. Ezzel akár megfelezhetjük az adott személyi hitel kamatát.

IGÉNYELJEN SZEMÉLYI KÖLCSÖNT INGATLANA FELÚJÍTÁSÁRA!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthon-melege.blog.hu/api/trackback/id/tr1413895342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Josef Lewis · https://progresivefunding.wordpress.com 2018.05.10. 20:06:29

Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

.//

Otthon Melege Magazin

Magazin és tanácsadás, kamatmentes hitel ingatlan korszerűsítésre

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása