Otthon Melege Magazin

Otthon Melege - hőszigetelés, nyilászáró csere, megújuló energia

Lakásból otthont: falmatrica

hhh.JPG

Mindenki egyedi otthonra vágyik úgy, hogy ne kerüljön csillagászati összegekbe és ne is heteken-hónapokon keresztül tartson az elkészítése. Festéstől tapétázástól sokan tartanak, mert nagyon körülményes és szakembert igényel.

De akkor mi a megoldás?

Ma már  szebbnél szebb falmatricák közül válogathatunk, amellyel egyedivé tehetjük otthonunkat. Faltetoválással nem csak megváltoztathatjuk otthonunk stílusát, hanem teljesen egyedivé varázsolhatjuk, kifejezhetjük vele egyedi stílusunkat. Felragasztása nagyon egyszerű és gyors, kis kézügyességet sem igényel. Gyorsan, néhány mozdulattal lehet vele dekorálni. Nem csepeg, mint a festék és nincsenek egyetlenségek sem. A matricákat általában védőfóliával együtt kapjuk meg, annak eltávolítása után könnyen felvihető.

Otthonunk bármelyik helyiségébe helyezhetünk falmatricát, a képzeletünknek már nincs ami határt szabhat, minden kategóriában számtalan változat létezik, legyen szó gyerekszobáról vagy konyháról.

A falmatricákon belül érdemes kihangsúlyozni a villanykapcsoló matricákat, amelyekből szintén számtalan változat létezik.

Felrakási útmutató

A matrica felrakása előtt mindenképp tisztítsuk meg a felületet, a matrica tiszta, por és zsírmentes felületekre rakható fel.
Felhasználható bármilyen hordozóképes felület dekorálására, pl. bútorok, falak, stb. A falmatricákat általában sima felületre ragasztják, és csak egyszer használatosak. Ragasztás után, illetve a matrica eltávolítása után, általában nem kell aggódni a gipsz, festék és ragasztó nyomoktól.

Egy jó tipp, annak aki szeret külföldről rendelni, az itthoni árak töredékéből hatalmas választékból lehet rendelni.

IGÉNYELJEN KAMATMENTES HITELT OTTHONA FELÚJÍTÁSÁRA!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthon-melege.blog.hu/api/trackback/id/tr213699010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Otthon Melege Magazin

Magazin és tanácsadás, kamatmentes hitel ingatlan korszerűsítésre

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása